Gardintrender under 2019 för ett glamoröst utseende!

Vardagsrummet är viktig plats där du och din familj eller vänner samlas och spenderar tid tillsammans. Den här fantastiska delen av hemmet lyser verkligen upp atmosfären, särskilt när du spenderar tid med nära och kära, och det är här härliga minnen skapas för livet.

Inredningen i ett hem känns dock inte alltid helt komplett utan snygga gardiner som matchar och lyfter upp möblerna och trädetaljerna i hemmet. Förutom härliga estetiska fördelar erbjuder gardiner även skydd mot solen och andra väderförhållanden.

Trenderna för gardiner under 2019 är framför allt inspirerade av en maximalistisk inställning som genomsyrar inte bara gardiner utan även persienner, tavlor och övergripande inredning av ditt hem. Genom att matcha dem rätt tillsammans kan du verkligen lyfta upp hela hemmet och ge den en känsla stil och välkomnande.

Under 2019 är det flera stilar som kommer blandas och kombineras. Här kommer en lista på gardinidéer som kommer genomsyra året tillsammans med en beskrivning om hur just dessa gardiner bäst kan passa inredningen i ditt hem.

Rena, ljusa gardintrender under 2019 för en elegant vardagsrumsinredning

Rena flashiga röda och vita gardiner passar väl med varma miljöer i vardagsrummet, och ger dig en mer konstnärlig och mild framtoning till din övergripande inredning i hemmet. Går att kombinera väl med chica möbler i ljusa färger.

Helvitt som komplement till möbeldesign med gröna jordtoner

En helvit gardin kompletterar perfekt den trevliga och avkopplande känslan av din matsalsinredning med jordiga toner. Den mjuka vita färgen är ett perfekt komplement till den hårda träfinishen som brukar finnas i många hem.

Pulserande gula gardiner som sätter en vibrerande ton

De ljusgula gardinerna ger en fängslande känsla och skapar en känslomässig design som smidigt blandar bra med ljusgula och gråa kuddar i soffan. Om du även skaffar ett gult soffbord så skulle du kunna lyfta vardagsrummet ytterligare.

Blandning av blommiga och enfärgade gardiner

Kvällsblå gardiner med blommigt mönster ger en skön blackout-effekt när du stänger dem, samtidigt som de ger dig en estetisk inblick i den senaste gardintrenden och hur du kan ge ditt vardagsrum en kunglig känsla. Genom att skaffa dig ett golv färgad som lönnträ kan du komplettera de kvällsblå gardinerna och ge rummet en spännande trendig känsla.

Boucle tygmöbler tillsammas med gardiner som reser sig högt

Boucletyger har verkligen blivit populärt de senaste åren och kommer bli ett stående inslag i möbeldesignvärlden under en överskådlig framtid. Genom att kombinera dina boucle  tygmöbler med rosa pastellgardiner får du en enkel men ändå elegant stil på hemmet.

Som du märker finns det en mängd med spännande stilar och mönster som sätter gardintrenden under 2019. Möjligheterna är oändliga och med lite arbete och en gnutta öga för färgkombinationer kan du verkligen sätta tonen för ditt hem på ett stilfullt sätt.

Kategorier: Trender

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *