Panellängder

Panellängder. På sitt eget unika sätt gör de dina fönster vackrare, samtidigt som de kan matcha snyggt med andra tjockare gardiner i samma färg och rum. Dessa längder, i sin karaktär, är smala och ramar in fönster på ett unikt sätt. Ofta är de inte heller särskilt dyra, vilket gör dem till ett mycket prisvärt alternativ. Oavsett vilken vision du har för ditt hem, vill vi gärna hjälpa på dig. Därför kan du enkelt se priser, färger och butiker här ovan. Efter lite snabb bläddring bör du tämligen enkelt kunna hitta de längder som känns som gjorda för just ditt hem.
Om du är intresserad av att köpa panellängder eller andra gardiner så rekommenderar vi att du använder ett av våra erbjudanden nedan:

Butik Erbjudande Slutdatum
JUST NU: Upp till 80% på gardiner och inredning Obekräftat
Se erbjudande
REA – upp till 80% på gardiner samt inredning 30 juni 2018
Se erbjudande
Sänkt pris på framför allt sängkläder och dekorationer. Obekräftat
Se erbjudande

Sortera på:

Kategori:

Färg:

Sök
Åhlens
Hemtex
Texstyle
Jotex
Uniggardin

Ladda fler produkter

 

Vad tänka på vid köp av panellängder?

Vid köp av panellängder finns det en del saker man kan ha i åtanke. En av dem är givetvis priset. Panellängder tenderar att vara lite billigare än andra typer av gardiner. Detta eftersom de är smala och därmed inte behöver lika mycket tyg för att färdigställas. De allra flesta vill nog gärna spara lite pengar när man handlar, och just därför kan panellängder vara ett bra alternativ just på grund av de lite billigare priserna.

Något annat man alltid bör tänka på, oavsett vilka typer av gardiner man köper, är att man har rätt gardin till rätt fönster. Även om panellängder är smala, passar de ofta inte särskilt bra till väldigt små fönster. Småfönster är ju ofta belägna i kök eller badrum, och där brukar det passa bättre med en liten tyllgardin eller liknande. Eftersom de är smala kan man ledas att tro att de inte passar bra för större fönsterpartier. Det är dock en sanning med modifikation.

Många som handlar panellängder brukar handla flera stycken på en gång, gärna i olika färger, för att hänga dem bredvid varandra. På det här viset kan man variera färgerna i oändlighet (nåja, nästan i alla fall).

Panellängder - Gardinstugan