Gardinaffär som gardinaffär – eller?

Om det är en gardinaffär, finns deras utbud här på vår sajt. När du handlar hos någon av våra samarbetspartners kommer du märka att köpvillkoren skiljer sig lite åt. Vissa har fri frakt och öppet köp, medan andra enbart nöjer sig med ångerrätt. Här nedan finns kort information om de olika gardinaffärerna, samt deras köpvillkor.

Om du är intresserad av att köpa gardiner så rekommenderar vi att du använder ett av våra erbjudanden nedan:

Jotex Gardinerna hos Jotex

”Nordens största butik för heminredning på nätet”. Så marknadsför sig Jotex, vars gardinutbud finns att se här på sidan. Utbudet sträcker sig från allt mellan hissgardiner och kanallängder till barngardiner och metervaror.

 

Frakt: 49,90

Öppet köp:

 

Hemtex Hemtex gardiner

En gardinaffär som troligtvis är en av de mest kända. Förutom gardiner finns en rad olika typer av textiler och tyger. Hemtex utbud är ett av de större, och deras gardiner finns representerade i alla kategorier här på sidan. Välj Hemtex för hög kvalitet och snygga designer.

 

Frakt:  Fri frakt på ordrar över 600 kronor. Annars 49 kronor.

 

Öppet köp: 30 dagar

 

CDon.com Cdons gardinutbud

En affär som kanske inte just är känd som gardinaffär. Länge har CDon.com förknippats med musik och film. Idag är deras sortiment betydligt mer varierat. Här hittar du många olika typer av gardiner, där du garanterat bör hitta något som passar dig. CDon.com är en av de billigare gardinbutikerna vi jämför här.

 

Frakt: Fri frakt vid köp över 800 kronor. I övrigt har gardinerna olika fraktklasser med olika priser

 

Öppet köp: –

 

Åhlèns Åhlens butikslogo

Åhlèns – ett av Sveriges mest kända varumärken. Deras utbud av gardiner är stort, och sortimentet välsorterat. Här kan du botanisera bland gardiner i alla möjliga olika längder, typer och prisklasser.

 

Frakt: 49 kronor till utlämningsställe vid ordrar under 500 kronor. Vid ordrar över 500 kronor är frakten gratis. Hemleverans kostar 149 kronor – oavsett ordervärde.

 

Öppet köp: 30 dagar

 

Bon Prix Bon Prixs gardinutbud finns här

Bon Prix som varumärke är ännu ganska okänt i Sverige – i alla fall om man jämför med jättar som Åhlèns och Hemtex. Ute på kontinenten är det dock en av jättarna. Faktum är att Bon Prix hör till de 10 största postorderfirmorna i hela Europa. Här finns ett stort gardinutbud att spana in!

 

Frakt: 49 kronor per order.

 

Öppet köp: Kund har returrätt, men debiteras 49 kronor.

 

Vida XL Vida XL - Gardiner - Logo

Vida XL är en butik som erbjuder det mesta inom heminredning och trädgård. Gardinerna som finns i utbudet är främst plisségardiner och knytbandslängder.

 

Frakt: Fri frakt och retur

 

Öppet köp: 14 dagar

 

Hoppas informationen här hjälper dig att välja rätt gardinaffär. Lycka till i sökandet!