Barngardiner uppskattas nog betydligt mer i pojk- eller flickrummet än klassiska, enfärgade gardiner. Det är ett sätt att göra barnens rum mer ombonade och mysiga. Här på Gardinstugan ser du ett samlat utbud från några av Sveriges största butiker.

  

  Sortering ( Populäritet )
  Dyrast
  Billigast
  Namn
  Populäritet

  Färg ( Alla )
  Vit (3)
  Alla

  Bredd ( Alla )
  100 (9)
  120 (9)
  140 (9)
  160 (6)
  220 (1)
  Alla

  Längd ( Alla )
  160 (2)
  220 (2)
  Alla

  Sök

  Ladda mer produkter

  Urval av barngardiner

  Här på sidan ser ni många olika typer av barngardiner. Det finns ett par som vi gärna vill framhäva lite extra:

  • Luftballong från Jotex. Den är gardinen är inte bara fin att lägga ögonen på – den är också skonsam mot planeten. Gardinen är tillverkad i 100 % bomull och är dessutom GOTS-certifierad. Ett GOTS-certifikat innebär att hela processen är kontrollerad, från början till slut. Det ställs höga krav på allt från odling av bomull, plockning av densamma, beredning och tillverkning. Finns både som Roll-up och metervara.
  • Pumpkin från Frapp. Likt Luftballong från Jotex är de här gardinerna från Frapp tillverkade utav 100 % bomull. Ett särskilt vackert barnvänligt tryck med ugglor och elefanter gör att den bassar bra inne i barnrummet. I ett paket följer två gardiner med.
  • Skutt från Jotex. Med ett lekfullt motiv i form av stjärnor och små gardiner, tar Skutt från Jotex en given plats på den här listan. Förutom att den är estetiskt tilltalande, är den praktisk att sköta om. Till exempel kan den tvättas i 60 grader med en maximal krympning på endast fem procent. Du som är ute efter ytterligare inredning kommer säkert glädjas över att SKUTT finns som en hel serie för barnrum. Maxhöjden på den här gardinen är 90 cm, vid beställning anger du önskad bredd.

  Gardiner ett av få medel att inreda barnrummet med

  Barnrum är svåra att inreda. Om ditt barn inte är ett spädbarn längre, är sannolikheten att många saker inte får stå kvar på sin plats särskilt länge. Ett av få medel att göra barnrummet mer mysigt och ombonat med är just med barngardiner.

  När det gäller saker i barnens rum kan det kännas särskilt angeläget att förvissa sig om att produkterna är tillverkade på ett bra sätt. De produkter du kan läsa om här ovan är till exempel i 100 procent bomull, varav den ena är GOTS-certifierad. GOTS står för Global Organic Textile Standard och är en organisation som utgörs av fyra prominenta grupper från USA, Tyskland, Storbritannien och Japan. Deras uppgift är att se till att textilproduktion sker under schyssta förhållanden.