Barngardiner uppskattas nog betydligt mer i pojk- eller flickrummet än klassiska, enfärgade gardiner. Det är ett sätt att göra barnens rum mer ombonade och mysiga. Här på Gardinstugan ser du ett samlat utbud från några av Sveriges största butiker.


Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Färg ( Alla )
Rosa (4)
Vit (2)
Grå (1)
Multi (1)
Svart (1)
Alla
Bredd ( Alla )
100 (3)
120 (3)
140 (3)
145 (1)
160 (1)
Alla
Längd ( Alla )
90 (2)
220 (3)
250 (4)
300 (1)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Urval av barngardiner

Här på sidan ser ni många olika typer av barngardiner. Det finns ett par som vi gärna vill framhäva lite extra:

barngardiner  ALBIN roll up-gardin - ekologisk
- ALBIN roll up-gardin - ekologisk

Motiv på grön grävskopa. Bilgardin som passar perfekt till pojkrummet. Se mer.

- LUFTBALLONG roll up-gardin

Finns både som Roll-up och metervara. Den är gardinen är inte bara fin att lägga ögonen på – den är också skonsam mot planeten. Gardinen är tillverkad i 100 % bomull och är dessutom GOTS-certifierad. Ett GOTS-certifikat innebär att hela processen är kontrollerad, från början till slut. Det ställs höga krav på allt från odling av bomull, plockning av densamma, beredning och tillverkning. Se mer.

barngardiner LUFTBALLONG roll up-gardin
barngardiner SKUTT kanallängd 2-pack
- SKUTT kanallängd 2-pack

Med ett lekfullt motiv i form av stjärnor och små gardiner, tar Skutt från Jotex en given plats på den här listan. Förutom att den är estetiskt tilltalande, är den praktisk att sköta om. Till exempel kan den tvättas i 60 grader med en maximal krympning på endast fem procent. Maxhöjden på den här gardinen är 90 cm, vid beställning anger du önskad bredd. Se mer.

- SPÖKET LABAN OCH PRINS roll up-gardin

Fint tryck som passar både till pojkrummet och flickrummet. Finns även här utan den blåa färgen (som kanske bäst passar i pojkrummet). Se mer.

barngardiner SPÖKET LABAN OCH PRINS roll up-gardin

Gardiner ett av få medel att inreda barnrummet med

Barnrum är svåra att inreda. Om ditt barn inte är ett spädbarn längre, är sannolikheten att många saker inte får stå kvar på sin plats särskilt länge. Ett av få medel att göra barnrummet mer mysigt och ombonat med är just med barngardiner.

När det gäller saker i barnens rum kan det kännas särskilt angeläget att förvissa sig om att produkterna är tillverkade på ett bra sätt. De produkter du kan läsa om här ovan är till exempel i 100 procent bomull, varav den ena är GOTS-certifierad. GOTS står för Global Organic Textile Standard och är en organisation som utgörs av fyra prominenta grupper från USA, Tyskland, Storbritannien och Japan. Deras uppgift är att se till att textilproduktion sker under schyssta förhållanden.

Sidan innehåller reklamlänkar

Vanliga sökningar