Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Färg ( Alla )
Vit (13)
Röd (10)
Grön (8)
Grå (6)
Beige (2)
Alla
Bredd ( Alla )
95 (3)
100 (6)
115 (1)
120 (7)
140 (6)
145 (3)
160 (5)
Alla
Butik ( Alla )
Lineahemma (147)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Nu är det jul igen och dags att köpa nya julgardiner. Julgardiner kommer i flera former och färger. Vissa föredrar en hissgardin, andra en gardinkappa och andra öljettgardiner. Det självklara färgvalet är såklart rött men gardinerna finns även i andra färger. I de flesta andra sammanhang så föredrar folk vita gardiner så det är inte helt dumt att välja vitt. Vitt är dessutom nästan lika julig som röd. Hela syftet med julen är ju att ha en fest av ljus och glädje under vad som annars vore en ganska deppig period på året. Använd gärna ett erbjudande från någon butik ovan för att få en bättre deal. Annars kan du söka runt bland produktbilderna nedan och se ifall du hittar något du tycker om. Du kan använda sorteringsfunktionen för att enklare hitta det du söker.

Inredningen kring jul

Julen är en familjehögtid för de flesta människor i kristna länder och som ni säkert känner till så firas julen årligen i minne av jesus födelse. Den svenska julen firas enligt tradition den 24e decemenber och följs av juldagen, annandag jul och sedan mellandagarna.
Julen har blivit en smått katotisk tradtion där många olika symboler, tradtioner, sägner och teman smält samman till något väldigt spretigt. Det finns ett stort utbud utav inredningsmotiv och prydnader att välja mellan, för att nämna några av de vanligaste kan man inreda med: jultomtar, julbockar, ljus, halmdjur, stjärnor, granar, strumpor, renar, änglar, jesus, jesukrubban och granris. Listan kan göras väldigt lång. Men vad är då de mest väsentliga som behövs i inredningen? Vi skulle säga adventljus, gran och julgardiner (men vi är ju ganska partiska här).

Vanliga sökningar