Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Färg ( Alla )
Silver (1)
Alla
Butik ( Alla )
Jotex (1)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Att använda sig av fingerkroken när du ska arrangera dian gardiner är ett effektfullt och enkelt sätt att skapa böljande veck i dina hemtextilier. Du måste först och främst ha en veckbandsgardin samt bestämma dig för hur du vill att vecken ska hamna på gardinen. Nedan listas de olika varianterna av fingerkroken.

 

  • Hög och låg fattning

Fingerkroken finns med två olika fattningar, hög och låg. Den höga visar mer av gardinskenan och den låga gör att gardinen kommer högre upp och på så vis döljer mer av gardinskenan.

 

  • 1-fingerkrok
  • 2-fingerkrok
  • 4-fingerkrok

Som du ser finns det en hel del varianter av fingerkroken samt funderingar kring om du ska använda dig av en hög eller en låg profil. Det enklaste sättet är att gå till en välsorterad sybutik eller textilbutik och där få hjälp av duktig personal som kan råda dig till vad du ska välja och hur du ska gå tillväga. Det är en djungel gällande sytillbehör och hur du använder de olika teknikerna och att testa på fingerkroken är en klurig sådan som tar lite tid innan det sitter. Men resultatet blir oslagbart och du kommer aldrig vilja hänga gardiner på en vanlig gardinstång igen. De lyxiga vecken som uppkommer med hjälp av fingerkroken är för snygga för att testa något annat.