Djurmönstrade gardiner passar lika bra för den som har rokokomöbler som för den som föredrar en mer modern heminredning. Zebragardiner och leopardgardiner matchas enkelt med de flesta färgskalor och är perfekta för alla som vill ge hemmet mer karaktär. För den djurälskare som föredrar en diskretare inredning så kan gardiner med fjärilar eller fåglar vara ett bra alternativ. Om du är intresserad av gardiner med djur kanske du även är intresserad av barngardiner.


Bredd ( Alla )
95 (1)
Alla
Kategori ( Alla )
Panelgardiner (5)
Metervara (4)
Julgardiner (2)
Hällängder (1)
Kanallängder (1)
Alla
Butik ( Alla )
Lineahemma (10)
Alla
Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Sök

Ladda mer produkter

Populära djurmönster

Några av de mest populära djurmönstren är zebra-, gepard-, leopard- samt tigermönster. På senare år har även ormmönstrat börjat synas allt oftare på såväl kläder som gardiner. Idag finns en hel uppsjö av spännande tyger med djungeltema. Är det ett barnrum som behöver piffas upp så erbjuder webbutikerna en mängd gardiner med klättrande apor och lekfulla tigrar. Den yngre djungelfantasten kan välja mellan allt ifrån färgstarka tyger med lejon till enkla, svartvita apgardiner. Den vuxna heminredaren hittar allt från tvåfärgade zebragardiner och giraffgardiner till vågade längder i rosa och lila ormmönster. Det finns också ett stort utbud av Indien-inspirerade gardiner med gigantiska elefanter.

Svenska havs- och skogsmotiv

För den som redan äger ett par gardiner med djungelmotiv så kan det eventuellt vara roligt att prova på något nytt. Då kan man med fördel köpa eller sy gardiner med svenska teman. Vad sägs om älggardiner i svartvitt eller blåvitt? Webbutikerna har också ett stort utbud av tyger med måsar som seglar fram över skummande vågor. Även domherrar och talgoxar som vilar sig på trädgrenar är populära motiv. Det är också mycket lätt att hitta somriga alternativ med fjärilar och humlor som far runt bland blommor och buskar.

Husdjursmotiv

Vill man hylla sina fyrbenta familjemedlemmar så kan det vara en god idé att köpa hund- eller kattgardiner. Ett motiv som aldrig verkar bli omodernt är hundratals likadana katter på rad, men det finns också mer humoristiska tyger med hundar i kostym som dricker alkohol och röker cigarr.

Relaterade sidor

Kategorier: Gardiner med mönster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *