Plissegardiner är en typ av solskydd samt som ett skydd mot insyn. För att skydda insyn från dina grannar och för att stoppa solens ljus så fungerar plissegardiner minst lika bra som persienner.


Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Färg ( Alla )
Alla
Butik ( Alla )
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Hitta rätt plissegardin

Här kan du se flera plisségardiner i diverse storlekar och typer. Du kan klicka på en produkt för att få mer information. Använd sökfunktionen för att sortera på pris, populäritet eller färg. Mät ut dina fönster först och jämför med storlekarna i produktnamnen nedan.

Vad passar plissegardiner till?

Plissegardiner passar bra till alla typer av fönster. Det finns plissegardiner som passar till vanliga fönster, dörrfönster, balkongfönster och takfönster.

Varför köpa plissegardin?

Plissegardiner tar lite plats i fönstret och är designade för att stoppa eller släppa in dagsljuset. Plissegardiner kan inte bara fungera som ett verktyg för att förhindra insyn utan som en klassisk inredningsdetalj.
En plissegardin kräver inte så mycket jobb att sätta upp. Monteringen är ganska enkel och det finns gott om guider online som kan följas ifall du behöver det. För att vara säker så kan du mäta flera gånger och sedan ta ett snitt utav dina utmätningar för att få ett mer precist resultat. Plissegardinen är förhållandevis billig och passar som sagt till i stort sätt alla fönster. Plissegardinerna mångsidighet är dess styrka och passar nästan alltid till vilket rum som helst. Viktigt är dock att välja rätt färg. Ett tips är ju att välja något enkelt och neutralt. Vitt och grått brukar fungera till nästan alla andra typer av färger.