Att ha lila gardiner är att ha gardiner som kan sticka ut och smälta in, på en och samma gång. Trots att det är en ganska ovanlig färg är den ofta lätt att matcha med övrig interiör. Det gäller bara att hitta rätt nyans. Här nedan ser du lila gardiner i olika färger och med olika mönster. Du kan sortera på popularitet och pris, samt även ändra färgfilter om du vill titta på andra färger.


Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Kategori ( Alla )
Multifunktionsgardiner (4)
Panelgardiner (2)
Kanallängder (2)
Mörkläggningsgardiner (1)
Veckbandslängder (1)
Metervara (1)
Alla
Bredd ( Alla )
120 (1)
Alla
Längd ( Alla )
250 (1)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Erbjudanden just nu

Lila gardiner – Våra favoriter

 

lila öljettgardiner

KURSIV, Jotex

  • KURSIV, Jotex. KURSIV är en serie stilrena öljettlängder från Jotex. En fördel för den som gillar lila är att de kan väljas i tre olika nyanser – burgundylila, plommonlila och fuschialila. Här på sidan är det burgundylila som visas. Klicka gärna på länken för att se de andra nyanserna. Oavsett nyans får du en mjuk, sliten och vintageinspirierad look med dessa gardiner, tack vare den kraftigt strukturvävda chambrayväv.

Att inreda med lila

Att ha violetta färger som bas bäddar för ett rum som är robust och tillbakalutat, på en och samma gång. Lila är särskilt tacksamt att kombinera med till exempel doftljus, blommor och frukt. Att ha lila gardiner, mattor, soffor och kuddfodral ger dig en bas som är lätt att kombinera med annat och fortfarande hålla det stilrent. Många vaser i olika former i plommonlila, burgundylila och rosa kommer att skapa en rik variation, utan att bryta det genomgående färgtemat.