Turkosa gardiner är ett bra val i många olika typer av hem. I minimalistiska och stilrena miljöer ger de rummet en lagom stark färgklick som drar ögonen till sig. I hem som redan är färgstarka kan de förstärka ett redan genomgående färgtema. Turkos är en färg som både kan smälta in och sticka ut. Nedan ser du vårt utbud av turkosa gardiner. Du kan sortera på pris och gardintyp, samt styra färgfiltret i sökfunktionen. 


Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Kategori ( Alla )
Linnegardiner (1)
Hissgardiner (1)
Alla
Bredd ( Alla )
60 (1)
80 (1)
100 (1)
120 (1)
140 (1)
160 (1)
Alla
Butik ( Alla )
Jotex (1)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Erbjudanden just nu

Turkosa gardiner – Våra favoriter

Ovan finns flertalet turkosa gardiner från butiker som Jotex, Åhléns och Hemtex. Vi på Gardinstugan har valt ut några som vi tycker särskilt mycket om:

turkosa gardiner

BIANCA, Jotex

  • BIANCA, Jotex. BIANCA från Jotex är en turkos-vit roll-upgardin i somrigt mönster. Passar utmärkt att hänga upp när dagarna blir ljusare och du enkelt vill kunna reglera ljusinsläpp och insyn. Bredd anger du vid beställning, medan du regler höjden själv med hjälp av knytband (dock max 90 cm). Kan tvättas i 40 grader, med en maximal krympning på ca 5 % av gardinens totala storlek.

 

CALYPSO, Åhléns

  • CALYPSO, Åhléns. CALYPSO är ett stilrent val för dig som är ute efter turkosa gardiner. Gardinen har ett avskalat utseende, saknar mönster men har fin och fyllig turkos färg. De hängs enkelt upp med hjälp av öljetter och fungerar alltså på de allra flesta gardinstänger. Är tillverkad i 100 % bomull och kan tvättas i 40 grader på normal maskintvätt.

 

turkosa gardiner i sammet från Jotex

SAMMIE, Jotex

  • SAMMIE, Jotex. SAMMIE har vi som favorit i flera av våra färginlägg. Dess sammetsutförande är vackert, men i och med att materialet är bomull hålls priserna nere. Serien finns i flera olika färger och kan kombineras med kuddfodral, plädar och sängkläder. Tvättas på 30 grader med en krympning på maximalt fem procent. Tack vare det påsydda multifunktionsbandet kan gardinerna hängas upp med antingen fingerkrokar för veckband eller med dolda hällor.