De flesta som någon gång inreder sitt hem eller arbetsplats vet betydelsen av att sätta upp rätt gardiner. En gardin kan ge allt från en varm känsla till att vara något diskret smyckande som knappt tar någon visuell plats i rummet. Vanligt är att ha flera uppsättningar gardiner som kan bytas efter humör eller årstid, där den egna smaken får styra. Gardiner med löv är vanligt förekommande, och är en utmärkt höstgardin, men är även passande övriga årstider.


Längd ( Alla )
280 (2)
Alla
Kategori ( Alla )
Veckbandslängder (2)
Metervara (1)
Linnegardiner (1)
Multifunktionsgardiner (1)
Alla
Butik ( Alla )
Homeroom (2)
Lineahemma (1)
Jotex (1)
Alla
Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Sök

Ladda mer produkter

Gardiner finns i alla möjliga varianter och med diverse olika mönster. Ett av de mönster som är mycket uppskattade är löv. Vilken är din favorit; eklöv, björklöv eller något helt annat? Lövet kan ses som en symbol för årstiden, där det kan handla både om höst och sommar – eller kanske till och med våren när naturen på nytt vaknar till liv. På precis samma sätt kan ett löv som motiv se ut på olika vis, både vad gäller färg och form. Höstlövet handlar vanligen om starka färger medan det vårlika fokuserar på grönt. De lätta vår- och sommargardinerna är som regel lätta och transparenta i karaktären, eftersom ljusinsläppet anses som prioriterat av många. Med höstens antågande kan det dock vara skönt med en gardin som är tät och upplevs som värmebevarande i rummet.

Gardiner med löv indikerar ett visst intresse för naturen och det passar av den anledningen bra ihop med naturliga material i möbler och annan inredning. Kanske kan det vara extra passande som motiv i ett sovrum, där löven kan ha en lugnande effekt. Trots allt är löv som vajar i vinden eller som långsamt singlar ner till marken något mycket lugnande och som genom sin symbolik gör det passande i miljöer som används till vila. På samma sätt kan det fungera i offentliga miljöer, som exempelvis i väntrum eller liknande.

Kategorier: Gardiner med mönster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *