Orange är en stark och somrig färg som kan lyfta ett helt rum. Den passar utmärkt till dig som har enfärgad och diskret bas i interiören, och som vill ta ut svängarna i textilierna. Använd sökfunktionen nedan för att sortera på kriterier som pris och popularitet.


Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Kategori ( Alla )
Veckbandslängder (3)
Kanallängder (2)
Gardintillbehör (1)
Alla
Bredd ( Alla )
140 (1)
Alla
Längd ( Alla )
220 (1)
240 (1)
250 (1)
300 (2)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Erbjudanden just nu

Orange Gardiner – Våra favoriter

  • GUSTAV, JotexEn stor fördel med den här orangea roll-up gardinen från Jotex är priset. Normalt kostar den 119 kronor, men är sänkt till 24. Det billigare priset, kombinerat med ett vackert tyg och orange-vitt-randigt mönster, gör att den hamnar på vår lista över favoriter. Särskilt bra passar den i lantliga hem – eller till mer anonyma interiörer, där en lantlig romantisk känsla vill skapas. Tvättning sker i 40 grader, med en krympning på maximalt 5 % att förvänta sig. Ett tips för att gardinen ännu lite vackrare är att trä en rundstav eller en lätt stång genom kanalen som finns i underkanten. Det blir då lättare att reglera höjden, samtidigt som nederdelen blir rak.
  • BIANCA, JotexDessa vackra öljettlängder från Jotex är i ett randigt orange-vitt mönster, precis som GUSTAV. Det här är ett bra alternativ för den som tycker om designen på GUSTAV, men som vill ha större och maffigare gardiner. Även dessa tvättas i 40 grader med en maximal krympning på 5 %. De är relativt breda med sina 140 cm. Längd anges vid köpet.
  • COLOUR, JotexDen här orangea roll up-gardinen ligger nära rött och är, för att vara orange, tämligen diskret. Den är tunn och passar utmärkt för dig som vill ha ett lätt inslag i dina fönster. I och med att den är enfärgad smälter den in på ett fint sätt, utan att ta för mycket plats. Med den varma, orange-röda nyansen, är det något som lyfter rummet utan att dra för mycket uppmärksamhet till sig.