Kategori ( Alla )
Multifunktionsgardiner (5)
Metervara (3)
Kanallängder (1)
Alla
Butik ( Alla )
Lineahemma (8)
Alla
Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Sök

Ladda mer produkter

Sommargardiner kan komma i alla möjliga färger och mönster, och du väljer helt själv vilken typ av gardin du vill ha i ditt hem. En ny trend som har kommit de senaste åren är gardiner som går hela vägen från golvet till taket. Ju mer textilier, desto bättre. Det gör ingenting om gardiner till och med är lite för långa, så att de flyter ut på golvet, det förstärker bara den lite lyxigare känslan gardinerna får också gärna hänga i flera lager.

En annan trend som verkligen passar perfekt till sommaren är luftiga, skira gardiner där ljuset kan silas igenom. Till en flickas sovrum kan det passa perfekt med vita och ljusrosa tunna gardiner i flera lager. Det ger en lätt och ljus känsla och fungerar jättebra, särskilt om det kombineras med matchande andra textilier i rummet.

Tunna sommargardiner i olika färger

Annars kan man naturligtvis också välja tunna gardiner i andra färger. Grönt är en färg som inger lugn och glädje, så varför inte sätta upp ett par ljusa, luftiga, gröna gardiner i köket? Det känns så mycket lättare att starta dagen om man har någonting vackert att vila ögonen på.

Under sommaren blir dagarna längre och kvällarna ljusare, och har man inga persienner eller rullgardiner till sovrummet kan man kanske behöva ett par lite tätare, tjockare gardiner till detta rum för att stänga ute ljuset när man ska sova. För att ändå få en somrig känsla kan man välja tjocka, men ljusa gardiner, eller gardiner med ett somrigt mönster, som till exempel blommor.

Produkttips

 


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *