Rosa gardiner är för den som vill göra något som drar ögonen till sig. Likväl kan de dock smälta in på ett förhållandevis diskret vis, så länge den övriga interiören tillåter det. Här ser du ett samlat utbud av rosa gardiner, från Sveriges ledande textilbutiker. Sortera på popularitet och pris.


Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Kategori ( Alla )
Multifunktionsgardiner (36)
Veckbandslängder (16)
Kanallängder (15)
Barngardiner (6)
Hissgardiner (5)
Mörkläggningsgardiner (5)
Öljettgardiner (5)
Metervara (4)
Gardinkappor (3)
Omtag&Tofsar (2)
Gardintillbehör (2)
Rullgardiner (1)
Hällängder (1)
Panelgardiner (1)
Alla
Bredd ( Alla )
80 (1)
100 (4)
115 (3)
120 (4)
135 (1)
140 (7)
160 (1)
250 (1)
Alla
Längd ( Alla )
90 (1)
160 (1)
220 (8)
240 (1)
250 (10)
280 (1)
300 (8)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Erbjudanden just nu

Rosa gardiner – Våra favoriter

rosa gardiner

  • SAMMIE, Jotex. SAMMIE från Jotex är ett par vackra sammetsgardiner i 100 % bomull. Sammet av rent silke är ofta väldigt dyrbart, så i textilbutiker brukar man ofta se sammetsgardiner av just bomull eller polyester. Utförandet gör dock att gardinen får de egenskaper som är så åtråvärda hos silke – glans och lyster. Gardinen kommer med ett påsytt multifunktionsband, vilket innebär att du kan hänga upp dessa rosa gardiner med antingen fingerkrokar för veckband eller dolda hällar. Tänk på att fintvätta SAMMIE, på 30 grader. Ett tips är att titta på matchande kuddfodral och ev. sängkläder.

  • COLOUR, Jotex. En stor fördel med den här gardinen är priset, som endast ligger på 39 kronor. Ytterligare en fördel är att den finns i tre olika rosa nyanser; ljungrosa, puderrosa samt ljusrosa. Det är bara att välja den nyans som passar din personlighet och rummets interiör på bästa möjliga vis. Ett tips är att trä en rundstav eller en lätt stång genom hålet i gardinens underkant. Nederkanten blir då helt rak, samtidigt som det blir lättare att rulla den och justera längden.

Att inreda med rosa gardiner

Att inreda med rosa gardiner kan vara ganska djärvt, beroende på. En liten och lätt hissgardin med en matt rosa nyans kan smälta in fint i hemmet, utan att dra ögonen till sig särskilt mycket. Hänger man däremot upp stora och långa sammetsgardiner i en stark rosa färg, är det något som garanterat tar plats. Ska man göra det krävs ofta att rosa är en del av hemmets genomgående färgtema. Det är till exempel en bra idé att även ha rosa kuddfodral och bordsdukar.