Vackra gardinomtag finns det mycket av. Du kan både köpa och göra dem själv. Gardintofsar i olika storlekar och färger kan förgylla upp ett rum till det yttersta. Har du långa, tjocka sammetsgardiner passar stora tofsar perfekt som gardinomtag.


Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Färg ( Alla )
Silver (10)
Svart (8)
Rosa (2)
Vit (2)
Mässing (1)
Grå (1)
Alla
Butik ( Alla )
Jotex (33)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Gör det själv!

Det finns band i många storlekar som du kan köpa. Av dem kan du själv göra dina gardinomtag som du vill ha dem. Köp gärna band i olika färger, gör fina rosetter och bind dem runt dina gardiner. Om du tycker om att virka kan du virka vackra spetsar att ha som gardinomslag. Virka i flera olika färger så du kan kombinera med gardiner du har i dina olika rum.

Du kan också använda dig av överblivet tyg och klippa det i olika stora remsor. Sy ihop dem till ett band, eller varför inte fläta ihop dem så du får olika färger och mönsterkombinationer. Det finns hur mycket som helst att göra när det gäller gardinomtag. Titta gärna på nätet och i tidskrifter om heminredning för att hitta inspiration.

Du kan också köpa konstgjorda blommor, som ser riktigt naturtrogna ut och fästa dem på band, och då har du smidigt fått ett fint omtag. Sätt dig ner och fundera lite så lär du hitta inspiration och egna idéer till fina gardinomtag.