Att välja gardiner är inte så svårt som det kan tyckas utan här kan man låta sig styras helt av egen smak och stil. Rätt gardiner kommer definitivt att sätta guldkant på hemmet och genom att välja färg, mönster och tyg påverkar man enkelt rummets design och karaktär. För att fånga den härliga vår- och sommarkänslan med gardiner som fladdrar graciöst i det öppna fönstret ska man välja tunna gardiner. Dessa ger ett luftigt och lätt intryck som under sommarmånaderna förstärks när man använder vita tunna gardiner. Fördelen med tunna vita gardiner är att de sprider solljus i rummet och lyser upp hemmet på ett ljuvligt vis.


Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Färg ( Alla )
Vit (3)
Grå (1)
Alla
Bredd ( Alla )
130 (1)
Alla
Längd ( Alla )
220 (5)
250 (5)
300 (4)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Lyxigt, glamoröst och klassiskt

Man kan enkelt skapa glamorösa och lyxiga rum med tunna gardiner genom att använda dubbla gardinpar. Den vita tunna gardinen ger ett mjukt ljusinsläpp och den tyngre gardinen inramar sidorna och kan dras för när man så önskar. Att dekorera med gardiner mjukar upp och ger en trivsel i hemmet. Det är betydligt lättare och mer ekonomiskt att byta gardiner för att skapa en ny och fräsch design än att tapetsera om eller förnya ett rum med möbler. Det finns inga gränser eller ’måsten’ när det kommer till gardiner utan här kan man låta fantasin flöda fritt. För den som önskar en klassisk look finns det många olika sorters mönster och färger att välja mellan idag.

 

Tunna linnegardiner

Linnegardiner har blivit mycket omtyckta på grund av sitt naturliga och levande utseende. Det finns idag ett stort urval att välja mellan med moderna färger och mönster. För den som föredrar tunna, naturliga linnegardiner finns det många olika nyanser att välja mellan. I sortimentet brukar det finnas gardiner som är tillverkade i hundra procent lin som ger en rustik design eller gardiner med linne blandat med bomull och polyester. Många associerar tunna gardiner med vita gardiner vilket är härligt på vår och sommar då det naturliga dagsljuset skiner upp hemmet. Men under vinterhalvåret kan allt det vita kännas kallt och rummet kommer att behöva gardiner med färg för att ge mer liv och värme.

 

Kategorier: Övrigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *