Blommiga gardiner kan också ge en känsla av naturen inomhus och skapa en koppling till utomhusmiljön. Deras naturliga motiv ger en lugnande och avkopplande atmosfär, perfekt för att skapa en fridfull känsla i ditt hem. Dessutom kan de bidra till att mjuka upp och ge en mer organisk känsla till ett rum med hårda ytor och linjer.


Bredd ( Alla )
45 (1)
115 (1)
145 (1)
Alla
Längd ( Alla )
170 (2)
240 (2)
Alla
Kategori ( Alla )
Metervara (2)
Multifunktionsgardiner (1)
Gardinkappor (1)
Alla
Butik ( Alla )
Lineahemma (5)
Alla
Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Sök

Ladda mer produkter

 När våren är här på riktigt är det väldigt trevligt med gardiner med blommor. Blommiga gardiner kan till exempel vara helt vita med bara en fin liten broderad blomsterrad längst ned eller så kan de vara helt mönstrade med ett blommönster. Just nu finns det mycket gardiner med stora, härliga blommor på en enfärgad botten. De finns både i ljusare färger som passar när man vill skapa en ljus, lätt känsla, men de finns även i mörkare färger som till och med kan passa som en vintergardin.

Lantlig känsla

Man kan kanske tänka att blommiga gardiner känns gammaldags och som någonting som bara äldre personer vill ha hemma. Men gardiner med blommor, såsom rosor, blåklockor eller vitsippor kan passa även i ett modernt hem. Om man vill skapa en hemtrevlig, lite lantlig känsla finns det inget som skapar samma känsla som en par köksgardiner med härliga blommor på.

Blommiga gardiner i köket

Många förknippar blommiga gardiner med just köket, och det är kanske den mest klassiska placeringen. Men det fungerar också utmärkt att ha dessa gardiner i andra delar av bostaden. Till exempel finns det just nu mycket gardiner som har ett blommönster på en mörk botten. Dessa skulle kunna fungera mycket bra i till exempel ett sovrum. Eller varför inte ha dem i vardagsrummet. Genom att variera både mönster och färg kan man skapa helt olika rum. Om man vill ha en lite mer ombonad känsla kan man välja mörkare färger med stora mönster på. Om man istället vill ha en lättare känsla kan det vara en bra idé att välja ljusare, tunnare gardiner.

 

 

Kategorier: Gardiner med mönster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *