Beige är en snäll och mjuk färg som smälter in bra med nästan alla typer av interiörer – oavsett om det så är lantligt, urbant eller modernistiskt. Nedan ser du ett samlat utbud från Sveriges återförsäljare. Använd sökfunktionen för att sortera på pris och popularitet. Vill du även titta på andra färger är det möjligt också.


Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Kategori ( Alla )
Veckbandslängder (5)
Kanallängder (4)
Mörkläggningsgardiner (3)
Gardinkappor (3)
Rullgardiner (2)
Öljettgardiner (2)
Metervara (2)
Panelgardiner (2)
Multifunktionsgardiner (2)
Julgardiner (2)
Hissgardiner (1)
Alla
Bredd ( Alla )
45 (2)
80 (1)
95 (1)
100 (2)
120 (3)
135 (1)
140 (5)
160 (1)
Alla
Längd ( Alla )
100 (1)
120 (1)
160 (1)
170 (2)
220 (2)
230 (1)
240 (1)
250 (4)
300 (2)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Erbjudanden just nu

Beige gardiner – Våra favoriter

 

beige gardiner

SAMMIE, Jotex

  • SAMMIE, JotexDe här beigea gardinerna i sammetsutförande är både praktiska och vackra. Dess multifunktionsband gör det möjligt att hänga upp den på två olika sätt. Du kan antingen använda dig av dolda hällor eller fingerkrokar för veckban. Tänk på att köra den på fintvätt, 30 grader. Du kan i sådana fall räkna med en maximal krympning på 5 %. Ett tips är att även uppdatera kuddfodral, sängkläder och plädar i en matchande beige färg.

    Beige-gardiner-skymning

    SKYMNING, Jotex

  • SKYMNING, JotexDe här öljettlängderna i en diskret beige färg gör sig bra i nästan vilket hem som helst. Öljetter är generellt lätta att hänga upp, då de enkelt kan träs på en gardinstång. En nackdel med SKYMNING är att de endast säljes i 1-pack – men vi anser det vara värt att köpa två. De har en god mörkläggande effekt som passar utmärkt till exempelvis barn- eller sovrummet.

beige öljettlängder

ÖRGRYTE, Jotex

  • ÖRGRYTE, JotexDet är ingen slump att de flesta av våra favoriter är från Jotex. Gardinerna är båda praktiska och vackra – och dessa vackra öljettlängder i linnebeige är inget undantag. Med tryckt, tvättad slubväv och 6 stycken metallöljetter per längd hänger den fint över fönstret. Kan tvättas i 40 grader med en maximal krympning på tre procent. Bredden är 110 centimeter, och längden anger du vid beställning.