Gul är en färg som ofta drar blicken till sig. Åtminstone om den är stark. En svag, matt gul kan smälta in mycket bra i vilket hem och rum som helst, oaktat övrig interiör. Här visar vi gula gardiner i många olika nyanser och typer. Sökfunktionen nedan används för att sortera på pris och popularitet. Du kanske även är intresserad av påskgardiner .


Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Kategori ( Alla )
Veckbandslängder (8)
Gardinkappor (4)
Kanallängder (3)
Multifunktionsgardiner (2)
Öljettgardiner (2)
Sammetsgardiner (1)
Gardintillbehör (1)
Alla
Bredd ( Alla )
46 (1)
140 (3)
Alla
Längd ( Alla )
220 (1)
250 (1)
280 (1)
300 (3)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Erbjudanden just nu

Gula gardiner – Våra favoriter

 

Gula gardiner

SALLY, Jotex

 

SALLY, JotexDen här tunna knytbandslängden från Jotex gör sig mycket bra i gul. Faktum är att det finns två olika nyanser av gul – pastellgul och solgul. På bilden ovan är det solgul du ser. En fördel med dessa gula gardiner är helt klart priset, som är 138 kronor för ett 2-pack. Bredden är 120 centimeter, och längd anger du vid beställning. Tyget är mycket luftigt och passar den som inte vill ha något särskilt mörkläggande. Istället kan det passa bra för att minska insyn, samtidigt som utsynen inte är helt begränsad.

 

Gulvitrandiga gardiner

MOA, Jotex

MOA, JotexMOA är en randig gardin i diskreta vita och gula färger. Precis som SALLY är den luftig och ger ett visst mått av ljusinsläpp. En praktisk egenskap är att ett multifunktionsband kommer påsytt, precis som många andra av gardinerna från Jotex. Det här betyder i det här fallet att MOA kan hängas upp på två olika sätt; med dolda hällor eller med rynkband.

 

En färg för våren och sommaren

De flesta förknippar nog gult med en färg att inreda med inför sommaren och våren. Med de många olika variationer som finns, kan alla hitta en nyans som passar just dem och deras hem. Ett tips är att skapa ett genomgående färgtema i hemmet, med gul som primär färg. Du kan till exempel uppdatera dina kuddfodral och sängkläder, så att de matchar med dina gula gardiner. Likaså kan enstaka detaljer i gult – till exempel en köks- eller skrivbordslampa, göra stor verkan för helheten.