Letar du efter långa gardiner för att du har högt i tak? Eller vill du bara åt den där lyxiga hotellkänslan? Ibland krävs lite längre gardiner än vanligt. Trots det är de lite gömda i de olika textilbutikernas utbud. Här visar vi ett noggrant utvalt urval av långa gardiner (minst 3 meter).

Notera länkar till annonsörerna längre ned i texten. 

Långa gardiner

SIMONE, Jotex

De här gardinerna från Jotex kan väljas i 300 centimeters längd, vilket lämpar sig bra för den som har lite högre tak. Gardinerna är i lyxigt sammetsutförande och 145 centimeter breda. SIMONE-serien har generellt fått mycket goda betyg av kunderna.

Köp.


 

Långa blommiga gardiner

LYCKE, Jotex

De här vackra, långa gardinerna är i halvpanama med ett diskret och somrigt mönster. Det påsydda multifunktionsbandet gör dem möjliga att hänga upp på flera olika sätt. Ett plus är att det finns sängkläder i samma mönster att matcha gardinerna med.

Köp.


vita gardiner 3 meter

CINDY, Jotex

Precis som LYCKE har de här långa gardinerna ett multifunktionsband. Att hänga upp dem är alltså enkelt, oavsett hur du vanligtvis brukar göra det. Cindy är en lyxig sidengardin med handspunnet garn i varierande tjocklek. En fördel med siden är att ljuset faller väldigt vackert på det. Det ger helt enkelt ett levande intryck.

Köp. 


Att hänga upp långa gardiner

Många som köper långa gardiner letar efter den där hotellkänslan. Är det den man vill åt, är takskenor en bra metod för att hänga upp dem. Många uppskattar takskenorna från Kirsch, en känd tillverkare av gardintillbehör. De är såväl diskreta som funktionella.

           takskena för långa gardinerflexiskenakirsch-skena

Dessa takskenor hittar du här. 

Men det kan givetvis också vara så att man helt enkelt har högt i tak. Och visst fungerar takskenor även då, men många vill ha en vacker gardinstång som kompletterar gardinerna och ger karaktär.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vad man väljer är såklart upp till en själv. Dock finns det ett så pass rikt utbud av gardinstänger på marknaden idag, att man enkelt kan komplettera ett par vackra, långa gardiner med dem. Ett större utbud av gardinstänger kan du se här.

Kategorier: Övrigt

1 kommentar

Eva · mars 23, 2018 kl. 3:35 f m

Jag har både lycke och cindy hemma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *