Gardiner med stjärnor passar utmärkt till barnrummet. Men det kan också lämpa sig gott i såväl kök som vardagsrum. Botanisera bland vårt utbud här.Bredd ( Alla )
100 (2)
115 (1)
120 (3)
140 (2)
Alla
Längd ( Alla )
90 (1)
160 (1)
220 (1)
250 (1)
300 (2)
Alla
Kategori ( Alla )
Hissgardiner (3)
Rullgardiner (3)
Kanallängder (3)
Multifunktionsgardiner (2)
Barngardiner (1)
Alla
Butik ( Alla )
Homeroom (5)
Jotex (1)
Alla
Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Sök

Ladda mer produkter

Gardiner med stjärnmönster

Vilket litet barn önskar sig inte gardiner med stjärnor på. Det kan vara gardiner med små- eller stora stjärnor. Gardiner med stjärnor är alltid rogivande. Barn brukar ofta tycka om att ha gardiner med stjärnor i sitt sovrum. Det kan vara blåa stjärnor på vitt tyg, mörkblå stjärnor på ljusblå botten eller ljusblåa stjärnor på mörk botten. Det finns gardiner med stjärnor i olika storlekar, så det går att variera i oändlighet.

 

Gardiner med stjärnor i andra rum

Det är inte bara i sovrum som du kan ha gardiner med stjärnor, sådana kan man ha i alla rum och de passar in överallt. I vardagsrummet blir det snyggt med enfärgade kuddar, som går i stjärnornas färger. Du kan också ha kuddar med stjärnmönster i olika färger. Du kan fritt fram leka med form och mönster som du vill. Det är bara roligt, och det bästa är att det alltid går att byta ut både gardiner och inredning i ett rum. Om du har tur att komma över stjärngardiner på rea, kan du köpa flera i olika modeller, långa, korta eller kappor. Då kan du byta ofta och göra det trivsamt under årets alla årstider.

I köket passar det också bra med stjärngardiner, det är hemtrevligt och mysigt att vakna på morgonen, tända ett ljus och äta frukost i sitt stjärnkök. Det är även mysigt på kvällen när det är lite halvmörkt. Det finns många trevliga ljusslingor som är batteridrivna, och dessa fungerar året om. Häng gärna upp en bakom gardinen så den hänger lite ned på halva gardinen. Då ser det även ut som det är riktiga stjärnor som glittrar. Ha bara ett levande ljus tänt tillsammans med ljusslingan och ät din middag i lugn och ro. Det är riktigt avslappnande att bara sitta och njuta av att titta på en klar stjärnhimmel – även om den inte är äkta.

Vårt urval

KID STAR från Jotex är en stilren gardin som lämpar sig väl i barnrummet. Det är en roll-up-gardin, vilket innebär att den är praktisk för att reglera ljusinsläpp samt insyn. Den största fördelen, enligt oss, är dock utseendet. Den guldiga stjärnan mot den vita bakgrunden lämpar sig gott i såväl pojk- som flickrum.

 

 

Kategorier: Gardiner med mönster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *