Knytbandslängder är ungefär vad det låter som. De hängs elegant upp på gardinstången genom små knutar. En fördel med dessa längder är att man kan anpassa utseendet just på det här viset. Kanske vill man ha stora rosetter, där öglorna faller ner över gardiner, eller små knutar som diskret göms på gardinens baksida. Oavsett vad man är ute efter, så är en stor fördel med knytbandsgardiner just möjligheten att anpassa.


Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Färg ( Alla )
Alla
Butik ( Alla )
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Om du är intresserad av att köpa knytbandslängder så rekommenderar vi att du använder ett av våra erbjudanden nedan:

Gustavia Knytbandslängd
Gustavia knytbandslängd. Se den här.

Knytbandslängder – vårt utbud

På Gardinstugan hittar du mängder av knytbandslängder att välja mellan. Här finns snygga längder som passar i lantliga såväl som i urbana hem. Rätt knytbandslängd på rätt stång, fönster och i rätt rum kan ge ditt hem ett lyft du inte trodde var möjligt. Genom att sortera på färg i våran sökfunktion, kan du enkelt hitta gardiner att matcha din övriga interiör med. Att köpa knytbandslängder är både lätt och svårt på samma gång. Det är lätt eftersom utbudet är så pass stort, men svårt om man är den som lätt kan få beslutsångest.

Ha rätt längder i rätt rum

Knytbandslängderna passar i de allra flesta rum. Självklart finns det dock rum där de passar mindre bra. De är ofta ganska stora, så rum som ofta har små fönsterpartier (badrum, ibland kök) är kanske inte det mest optimala för att ha den här typen av gardin i. Däremot passar de mycket bra i både sovrum och vardagsrum. Generellt sett fungerar de som bäst på mellanstora till lite större fönsterpartier.

Tips: Har du riktigt stora fönsterpartier, kan du köpa flera olika knytbandslängder i olika färger och sätta bakom och framför varandra. 

 

Vanliga sökningar