Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Färg ( Alla )
Silver (1)
Alla
Butik ( Alla )
Jotex (1)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

En gardinklämma kan se olika ut beroende på vilken typ av gardin som du planerar att använda denna till. Oftast brukar man använda just gardinklämmor till lite mindre gardiner i ett tunnare material, just eftersom tyg väger ganska mycket när det kommer upp i volym.

 

Har du en lite mindre yta som du planerar att sätta en gardin över är klämmor ett snabbt och smidigt sätt att få upp din gardin. Exempelvis på en gardinspiral i ett litet fönster. Då är det bara att klämma fast det valda tyget i klämmorna och sedan hänga på det i sin ögla på spiralen. Smidigt och snyggt!

 

Behöver du ett draperi är även här bruket av gardinklämmor ypperligt eftersom de enkelt går att föra fram och tillbaka. Du behöver inte heller använda ett väldigt tjockt tyg utan det räcker med ett ganska tunt vilket fungerar väl ihop med klämmorna. Det är även enkelt att ta loss tyget för tvättning eller annan uppfräschning, vilket är tacksamt i offentliga miljöer eller i exempelvis kök och badrum där det i regel är något smutsigare än i övriga hemmet. En gardinklämma är helt enkelt en smart lösning till de flesta typer av gardiner och miljöer där dessa ska hänga.