Röd är romantikens färg. Samtidigt gör nyanserna och tyget en stor skillnad. Ett par vinröda sammetsgardiner ger ett helt annat intryck än en ljusröd hissgardin i tunt tyg, till exempel. Här kan du se vad du gillar bäst. Sortera på pris och popularitet.


Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Kategori ( Alla )
Julgardiner (10)
Hissgardiner (4)
Gardintillbehör (3)
Veckbandslängder (3)
Gardinkappor (3)
Kanallängder (2)
Multifunktionsgardiner (2)
Mörkläggningsgardiner (1)
Sammetsgardiner (1)
Öljettgardiner (1)
Alla
Bredd ( Alla )
45 (1)
80 (2)
95 (1)
100 (4)
120 (5)
140 (4)
160 (3)
250 (1)
Alla
Längd ( Alla )
170 (1)
250 (2)
280 (1)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Erbjudanden just nu

Röda gardiner – Våra favoriter

Som nämnt i inledningen är det väsentliga skillnader på röda gardiner, beroende på nyans och gardintyg. Här kan du läsa om tre av våra favoriter som finns här på sidan:

 

röda gardiner

FONDACO, Texstyle

  • FONDACO, TexstyleFONDACO Velvet från Texstyle ger en stark känsla av exklusivitet. Dessa röda gardiner, tillverkade utav polyestersammet, kan ge vilket rum som helst en känsla av lyx. En fördel är att gardinerna kommer med multibandsupphängning, vilket i det här fallet innebär att du kan hänga upp gardinerna på tre olika sätt; som veckbands längd med fingerkrokar, som hällängd eller göra en waveupphängning. Det sistnämnda sker med hjälp av rynkbands- eller nålkrok.

 

röda mönstrade gardiner

CALICO, Jotex

  • CALICO, JotexVisserligen en gardin med flera olika färger, men där röd faktiskt får anses vara den dominerande färger. Dessa röda öljettlängder ger ifrån sig en somrig känsla som passar i bra i nästan vilket rum som helst. De här kan passa särskilt bra i en interiör som i övrigt domineras av enfärgad bas. Särskilt snyggt blir det om du kombinerar med överkast, kuddfodral och sängkläder från samma serie.

 

lameller

Röda lameller från Uniggardin

  • Röda lameller, UniggardinLamellgardiner är ett enkelt sätt att reglera ljusinsläppet, samtidigt som det ser bra ut. Röda lameller ger garanterat rummet en speciell look, och kan med fördel matchas med andra typer av gardiner på andra fönster. Tänk på att lämna en centimeter eller två längst ner, så att du kommer åt med dammsugaren utan att förstöra lamellerna.