En av de fördelar med randiga gardiner är deras förmåga att skapa illusionen av ett större och högre rum. Vertikala ränder kan få taket att verka högre och ge en känsla av rymlighet. Randiga gardiner kan också bidra till att skapa en känsla av ordning och struktur i rummet. De kan rama in fönstret och ge en ren och organiserad look.Bredd ( Alla )
100 (1)
120 (1)
140 (2)
145 (2)
160 (1)
Alla
Längd ( Alla )
160 (1)
220 (3)
250 (3)
300 (3)
Alla
Kategori ( Alla )
Multifunktionsgardiner (3)
Kanallängder (1)
Hissgardiner (1)
Julgardiner (1)
Barngardiner (1)
Alla
Butik ( Alla )
Jotex (2)
Homeroom (1)
Lineahemma (1)
Alla
Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Sök

Ladda mer produkter

Gardiner med ränder

Kanske det vore trevligt att inreda ett rum med randiga gardiner. Har du enfärgade möbler passar det mycket bra med randiga gardiner. Kanske den färg du har på soffan, kan utgöra bastonen på de randiga gardinerna. Beroende på vilken färg soffan har, om den är neutral eller har en skarp färg, kan du ha randiga gardiner som går ton i ton med soffan, eller bryta av med skarpare färger. Med randiga gardiner i ett vardagsrum, kan du antingen ha enfärgade kuddar i olika färger, eller varför inte ha randiga som passar in i den färgskalan som du valt att ha gardinerna i.

Randiga gardiner online

På nätet finns det mycket trevliga förslag på olika varianter av randiga gardiner, och där kan du jämföra både längder, eller om du vill ha en kappa. Du kan också bestämma den längd eller storlek du behöver och givetvis jämföra priser, och se hur lång tid det tar att få dem levererade hem.

Svartvitrandiga gardiner

Svartvitrandiga gardiner kan vara mycket snygga att ha i stort sett i alla rum. De kan passa bra i ett kök om du har vita, eller svarta köksmöbler. Du kan även ha vitt bord och svarta stolar, eller tvärtom. Då är det snyggt med svart vit randiga gardiner, och ha gärna färgglada blommor i fönstret.

Randig hissgardin

En randig hissgardin är riktigt snyggt. Hissgardiner kan du ha i alla rum, alltifrån kök, till sovrum. Här går det också mycket bra att inreda utifrån gardinernas färgkombinationer. Många färger brukar ha flera över- och undertoner. Därför kan du inreda med kuddar, mattor, sängöverkast som går ton i ton med dina gardiner. Du kan även prova med djärva färgkombinationer, var inte rädd för det, för det kan visa sig bli mycket snyggt. Det finns inget som säger att ska vara enhetligt. Våga prova och till slut kanske du finner din alldeles egna stil, som andra mer än gärna berömmer.

 

Kategorier: Gardiner med mönster

1 kommentar

Josefine Wetterlund · december 16, 2023 kl. 8:46 e m

okaegakopekopga

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *