En mörkläggningsgardin kan vara både vacker och funktionell. Nedan bör du hitta något som passar just ditt hem. Om du är intresserad av mörkläggningsgardiner, kanske du även är intresserad av att kika på rullgardiner och persienner.


Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Färg ( Alla )
Grå (23)
Vit (22)
Svart (5)
Blå (5)
Rosa (5)
Beige (4)
Brun (2)
Lila (1)
Röd (1)
Grön (1)
Alla
Bredd ( Alla )
60 (3)
80 (22)
100 (27)
105 (1)
110 (5)
120 (28)
130 (2)
140 (31)
150 (1)
160 (25)
165 (1)
180 (2)
200 (3)
270 (1)
280 (3)
Alla
Längd ( Alla )
120 (1)
145 (1)
160 (11)
220 (31)
250 (38)
270 (1)
280 (1)
300 (29)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Erbjudanden just nu

En god natts sömn är avgörande för vår hälsa och välbefinnande. Att ha en mörk och lugn sovmiljö är en nyckelfaktor för att uppnå djup och återhämtande sömn. Här kommer mörkläggningsgardiner in i bilden. Med deras förmåga att blockera ljus och ljud kan de skapa den perfekta atmosfären för en god natts sömn. Dessutom erbjuder de fördelar som energibesparing och temperaturreglering. Ta steget mot en bättre sömn och överväg att installera mörkläggningsgardiner för att skapa den ultimata avkopplingen och fridfullheten i ditt sovrum.

Mörkläggningsgardiner är designade för att effektivt blockera ut ljuset från att tränga in i rummet. Genom att använda tyger med hög täthet och speciella foder kan dessa gardiner förvandla ditt sovrum till en oas av totalt mörker, även under de ljusaste dagarna eller nätterna. Genom att eliminera störande ljuskällor som gatubelysning eller soluppgångar kan mörkläggningsgardiner hjälpa dig att somna snabbare och förbättra kvaliteten på din sömn.

Hur väljer jag rätt mörkläggningsgardiner?

Det finns en hel del faktorer att ha i åtanke när man ska välja mörkläggningsgardin. Precis som när man ska göra en annan lite större investering, bör man tänka på saker som pris och återförsäljare. Samtidigt är det givetvis viktigt att välja en gardin som känns bra och som man förhoppningsvis blir nöjd med.

Storlek

Som med vilken annan gardin som helst är det viktigt att ha storleken i åtanke. Med mörkläggningsgardiner är det dessutom särskilt viktigt – är de lite för små kommer ju ljus att släppas in, vilket kan göra hela köpet onödigt. På Gardinstugan.se har vi mörkläggningsgardiner i varierande storlekar från flera av Sveriges största butiker. Mät upp fönstret i sovrummet för att inte få en jobbig överraskning när gardinen kommer till dörren (eller till postombudet).

Utseendet

Har man inte haft mörkläggningsgardiner förut kan man ledas till att tro att de endast tillverkas i svart och mörkgrått. Så är dock inte fallet. Det viktiga för att hindra ljusinsläppet är istället materialet och tjockleken på gardinen. Med det sagt finns det mörkläggningsgardiner i alla tänkbara olika färger, varav de flesta finns att köpa här på Gardinstugan. Vita mörkläggningsgardiner är mycket populärt, både att klicka på här och hos återförsäljarna.

Dyra eller billiga mörkläggningsgardiner?

Priset är givetvis en viktig faktor i det hela. Tanken med den här tjänsten att du ska kunna se dyra såväl som billiga mörkläggningsgardiner för att kunna göra ett val baserat på så mycket information som möjligt.

Vanliga sökningar