Gardinstängerna nedan kommer i många olika former, men de allra flesta gardinstänger reglerbara och passar till såväl små som stora fönster. Bläddra bland utbudet för att hitta den gardinstång som passar ditt hem bäst.


Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Färg ( Alla )
Vit (18)
Svart (18)
Silver (13)
Mässing (10)
Krom (2)
Grå (2)
Brun (1)
Guld (1)
Alla
Längd ( Alla )
160 (2)
200 (3)
240 (1)
Alla
Butik ( Alla )
Jotex (73)
Hemtex (13)
Lineahemma (5)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Välj rätt mått

Risken att du råkar välja något som inte alls passar måtten på just ditt fönster är liten, men var på den säkra sidan och klicka på produkterna för att få mer information om huruvida de är reglerbara eller inte. Se även över måtten och till vilken utsträckning de är reglerbara. Här samlar vi en mängd gardinstänger från diverse olika återförsäljare. För att få det resultatet du önskar dig så krävs det en bra gardinstång. Oavsett hur snygga gardiner du har valt så kan resultatet bli en besvikelse ifall gardinstången ej passar till gardinerna eller det rum som du har valt att sätta upp dina gardiner i.

Köpa gardinskena

Att köpa en gardinskena kan vara snäppet svårare än att köpa en gardinstång då det finns ett gäng varianter som kanske inte är kompatibla med det du har hemma. För att undvika krångel så borde du köpa en flexi-skena i set. Dessa passar många olika typer av fönster.

Gardinstång tak- eller väggmontering?

I vårt sortiment så finns de gardinstänger och gardinskenor för vägg- samt takmontering. Ibland har de endast väggfäste, ibland endast takfäste och ibland så har dem både tak- och väggfäste.

Gardinstång trä

Här har vi en bild på en typisk gardinstång i trä. Trä inger en lite mer vardaglig look än till exempel en gardinstång i guld eller mässing.

Gardinstång

Gardinstång mässing eller guld?

Här är en bild på en vanlig gardinstång i mässing. Mässing ger ett vackert utseende men är fortfarande förhållandevis billigt. Mässing har sedan länge använts till lite billigare prydnadsföremål och det har bland vanligt folk använts som ett substitut till guld. Förr kallades mässingen för ”fattigmansguld” men det kan ofta vara omöjligt att med blotta ögat att se skillnaden mellan mässing och faktiskt guld i synnerhet då guldet är utblandat med diverse andra metaller.

Gardinstänger