Jotex är förmodligen Sveriges bästa gardinaffär. Jotex har fördelaktiga priser, ett väldigt stort utbud av högkvalitet, och kontinuerliga reor. Här kan ni se nuvarande rea hos Jotex.

Jotex utbud

Nedan kan ni bläddra i Jotex nuvarande utbud.


Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Bredd ( Alla )
60 (1)
80 (5)
100 (10)
105 (1)
120 (10)
130 (5)
140 (20)
145 (2)
160 (6)
280 (3)
300 (3)
Alla
Längd ( Alla )
90 (3)
120 (1)
160 (14)
200 (4)
220 (53)
240 (1)
250 (53)
300 (35)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Inred med Jotex gardiner

Textiler spelar en stor roll när du ska inreda ett rum. Genom att ta hjälp av olika färger och mönster kan du skapa din drömmiljö, oavsett vilket rum det handlar om. Tänk på att använda tyger med olika texturer för att skapa en dynamisk känsla. Blanda gärna olika material, till exempel sammet, manchester och linne för att undvika ett platt intryck. Det är lätt att köpa textiler av samma material och tro att allt måste matcha, men då riskerar du att resultatet blir ett livlöst och tråkigt rum. Istället är det bättre att välja en eller ett par färger som binder samman textilerna till en enhet, och att variera materialen. Ibland kan det räcka med en liten insats för att förändra atmosfären i ett rum. Att byta gardiner är ett smart och enkelt sätt att åstadkomma en sådan förändring. Tänk bara vilken julstämning som direkt infinner sig med julgardiner från Jotex.

Gardiner för olika funktioner

Jotex har ett stort urval gardiner för alla smaker och tillfällen. Börja med att bestämma vilken funktion gardinerna ska ha. För sovrum har Jotex effektiva mörkläggningsgardiner som är både snygga och funktionella. De stänger ute ljuset för att ge de bästa förutsättningarna för en god nattsömn. Gardiner i längder från Jotex passar bra i större rum, som vardagsrum och sällskapsrum, och ramar in fönstren på ett behagligt sätt. Att välja en gardinstång från Jotex är lätt, eftersom det finns ett stort utbud. Du kan antingen välja att göra gardinstången till ett blickfång med glänsande stång och tjusiga knoppar, eller satsa på en minimalistiskt utformad stång som smälter in i omgivningen. Om det är ont om plats kring fönstret passar en gardinkappa från Jotex bra. Den skyddar mot både sol och insyn. Ett alternativ är att sätta upp en hissgardin från Jotex, som går att rulla ner och täcker hela fönstret. Höjden på Jotex hissgardiner regleras enkelt med snöre eller knytband.

Gardiner i olika material

Nästa steg är att välja material till dina gardiner. Vanliga bomullsgardiner är praktiska eftersom de är lätta att tvätta. Om du vill ha ett vackert ljus ska du välja gardiner av lin, som låter solljuset sila in i rummet. Om du istället vill utestänga ljuset är polyester ett bra val. För en elegant look har Jotex ett stort utbud av sammetsgardiner. Gardiner av sammet har varit populära i några år, och det är en trend som håller i sig.

 

jotex