Rutiga gardiner för kanske tankarna till konstnären Carl Larssons vackra målningar från hans hem. I fönstren där kunde det nog hänga rödrutiga gardiner ibland, och även målningar med både rödrutiga sängöverkast och stolsdynor. Rutiga gardiner kommer i många olika former och typer. Vanligen används rutiga gardiner som köksgardiner. Men de passar såklart lika bra i övriga rum. Vad som annars är typiskt är röd- och vitrutiga gardiner till jul.Bredd ( Alla )
45 (5)
95 (7)
100 (4)
120 (5)
140 (4)
Alla

Längd ( Alla )
120 (4)
170 (5)
220 (1)
230 (2)
250 (7)
300 (1)
Alla

Kategori ( Alla )
Kanallängder (8)
Gardinkappor (5)
Hissgardiner (4)
Multifunktionsgardiner (2)
Rullgardiner (1)
Veckbandslängder (1)
Alla

Butik ( Alla )
Lineahemma (13)
Jotex (3)
Homeroom (2)
Alla

Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet

Sök

Ladda mer produkter

Rutiga köksgardiner i köket till jul

Finns det egentligen någon som inte tycker det är extra mysigt med rutiga köksgardiner, och då särskilt till jul. Med en rödrutig duk på köksbordet, en gammaldags ljusstake med levande ljus i, antingen vita eller röda. En röd elljusstake eller en röd ljusstjärna i fönstret, röda och vita julstjärnor i fönstret, julgrupper med vackra blommor och det som är taget från naturen. Kottar, rönnbär, granris och mycket mer som man kan hitta där. Till sist, en del tomtar som står placerade lite varstans, sedan är dags för julen att komma till ditt kök.

julgardiner

Rutiga gardiner online

På nätet kan du hitta mängder med vackra rutiga gardiner att välja mellan. Sätt dig tillrätta i soffan, eller favoritfåtöljen, logga in på datorn eller surfplattan. Bläddra mellan olika sidor som säljer heminredning och du kan säkert hitta rutiga gardiner som passar dig, i olika storlekar och former. Långa gardiner, korta gardiner eller kappor. Rutigt är alltid modernt och trivsamt. Kombinera kuddar och annan inredning med de färger du väljer på gardinerna. Det kommer garanterat att bli hemtrevligt oavsett i vilket rum du har rutiga gardiner.

Kategorier: Gardiner med mönster

1 kommentar

Kristina Mannby · juni 20, 2021 kl. 8:47 e m

Är ute efter en rödrutig gardinkappo men lyckat inte beställa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.