Visst är det något extra med rutiga gardiner. Tankarna dras kanske till konstnären Carl Larssons vackra målningar från hans hem. I fönstren där kunde det nog hänga rödrutiga gardiner ibland, det finns målningar med både rödrutiga sängöverkast och stolsdynor i alla fall. Särskilt mysigt är det med rutiga köksgardiner, och det gör ingenting om det är en rutig gardinkappa eller längre gardiner. Rutiga gardiner är något som funnits långt tillbaka i tiden. Det är mycket hemtrevligt med just rödrutiga gardiner. Det känns lite som Astrid Lindgrens serie ”Barnen i Bullerbyn”. Hembonat, trivsamt och ett lugn som infinner sig. Rutiga gardiner har inte bara funnits länge, ett tag var det mycket populärt att ha det som köksgardiner.Bredd ( Alla )
36 (2)
100 (11)
120 (11)
140 (11)
160 (6)
Alla

Längd ( Alla )
160 (5)
220 (6)
250 (6)
300 (1)
Alla

Kategori ( Alla )
Metervara (9)
Hissgardiner (7)
Gardinkappor (5)
Kanallängder (5)
Alla

Butik ( Alla )
Jotex (25)
Lineahemma (3)
Alla

Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet

Sök

Ladda mer produkter

Rutiga köksgardiner i köket till jul

Finns det egentligen någon som inte tycker det är extra mysigt med rutiga köksgardiner, och då särskilt till jul. Med en rödrutig duk på köksbordet, en gammaldags ljusstake med levande ljus i, antingen vita eller röda. En röd elljusstake eller en röd ljusstjärna i fönstret, röda och vita julstjärnor i fönstret, julgrupper med vackra blommor och det som är taget från naturen. Kottar, rönnbär, granris och mycket mer som man kan hitta där. Till sist, en del tomtar som står placerade lite varstans, sedan är dags för julen att komma till ditt kök.

Rutiga gardiner online

På nätet kan du hitta mängder med vackra rutiga gardiner att välja mellan. Sätt dig tillrätta i soffan, eller favoritfåtöljen, logga in på datorn eller surfplattan. Bläddra mellan olika sidor som säljer heminredning och du kan säkert hitta rutiga gardiner som passar dig, i olika storlekar och former. Långa gardiner, korta gardiner eller kappor. Rutigt är alltid modernt och trivsamt. Kombinera kuddar och annan inredning med de färger du väljer på gardinerna. Det kommer garanterat att bli hemtrevligt oavsett i vilket rum du har rutiga gardiner.

Kategorier: Gardiner med mönster

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *