Är du förtjust i fåglar? Finner du ro i att höra fågelkvitter? Då kan det vara läge att skaffa en uppsättning snygga gardiner med fågelmotiv. Gardinerna kvittrar förstås inte, men de kan vara riktigt trevliga att se på och ge en skön känsla i många rum.


Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Bredd ( Alla )
95 (1)
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Som bekant finns det mängder av fågelarter världen över och många av dem finns att få som motiv på gardiner. Oavsett om du söker gardiner med rovfåglar, småfåglar eller någon annan art av lite mer exotisk karaktär, så finner du säkerligen det du söker.

Varför inte satsa på en ombonad gardin som är prydd med några vackra fåglar (exempelvis med grå bakgrund) under den kalla delen av året? När våren kommer plockar du helt enkelt fram en annan uppsättning med lite lättare gardiner, som släpper in mer solljus. Även denna uppsättning kan med fördel ha ett fågelmotiv. Kanske mysiga småfåglar, samma som du ibland ser genom ditt fönster? För lite mer liv och rörelse kan det handla om fåglar som flyger, medan fåglar som är sittande ger ett lugnande intryck.

Låt smaken avgöra

Du kanske föredrar färgglatt framför det mer diskreta? Här finns inget som är rätt eller fel; den egna smaken ska som vanligt avgöra. Det beror förstås också på vad som passar bäst i förhållande till motivet på gardinen. Färgglada fåglar från exotiska länder gör sig bäst som just färgglada, medan de fåglar vi vanligen hittar ute i trädgården gärna kan vara lite nedtonade i kulören.

Var passar då gardiner med fåglar? Det enkla svaret är varsomhelst där det befinner sig fågelälskande människor. Med andra ord är fågelgardiner något som fungerar lika bra i det privata hemmet som på en arbetsplats eller på en allmän plats.

Kategorier: Gardiner med mönster

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *