När den mörkaste årstiden av dem alla börjar gå mot sitt slut är det ett bra läge för att byta gardiner i hemmet. Med ett par riktigt fina vårgardiner kan känslan av våren förstärkas och bli ännu mer positiv. Du kanske också är ute efter Påskgardiner? För många är våren den tid på året då energin kommer tillbaka efter en lång och mörk vinter. Det är på våren de första blommorna dyker upp och fåglarna börjar kvittra igen. Detta är en positiv tid för många och det är inte svårt att förstärka känslan ytterligare.


Sortering ( Populäritet )
Dyrast
Billigast
Namn
Populäritet
Färg ( Alla )
Alla
Butik ( Alla )
Alla
Sök

Ladda mer produkter

Med hjälp av vårgardiner kan den ljusa och positiva känslan även fylla ett helt hem. En gardin som passar riktigt bra på våren är en lite tunnare och ljusare gardin än vad många kanske väljer på vintern. När våren kommer är inte behovet att stänga ute kylan och behålla värmen inomhus lika stort som under vintern, därför passar lite lättare tyger bra som vårgardiner.

Ljusa vårgardiner

Färger som går ton i ton med de ljusa och skira vårfärgerna utomhus är en bra idé att ta in i inredningen inomhus. Textilier av olika slag kan lyfta hela rum och en ljus vårgardin som släpper igenom ljuset utifrån och som fladdrar lätt i ett öppet fönster bidrar med både ljus och frisk luft i hemmet.

Gula vårgardiner

En klassisk färg på våren är gult. Gula gardiner passar bra vid påsktid och under en stor del av våren. Det är också nu nya och varierade mönster passar som allra bäst på textilier. Genom att matcha kuddfodral, filtar, mattor och dukar med gardinerna i ett hem skapas en helhet som är lugnande och inspirerande på flera sätt. När ögonen får chans att ta in vårljuset även inomhus är det svårt att gå miste om den härliga vårkänslan. Ljusa fina färger är det du ska satsa på till dina vårgardiner för att få till en så positiv vårkänsla som möjligt.

vårgardiner

Snygga gardiner till våren. Köp här.

Kategorier: Årstider

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *