Att köpa gardiner på internet kan ibland kännas lite osäkert. Ofta vill man gärna ”klämma och känna” lite på de gardiner man planerar att köpa. Idag har e-handel dock växt sig såpass stort att de stora aktörerna har börjat anpassa sina köpevillkor efter online-handlarna. De flesta större företagen, och även dem vi samarbetar med, har generellt sett generösa villkor när det kommer till att handla gardiner och annat från dem online. Att köpa gardiner på internet kan alltså bli en rolig upplevelse. Allt roligare blir det alltså då företagen gör köpvillkoren mer generösa för varje år som går.
Om du är intresserad av att köpa gardiner på internet så rekommenderar vi att du använder ett av våra erbjudanden nedan:

 

Upplevelsen av att köpa gardiner på internet skiljer sig åt

Många av våra butiker har fri frakt och långa öppet köp-tider. Givetvis kommer dock dessa villkor att skilja sig åt en del beroende just på vilken butik du väljer. Bland våra återförsäljare är det vanligast med 49 kronor i fraktkostnad – eller att ingen fraktavgift tas ut över huvud taget. De flesta med en fraktavgift har också satt ett visst ordervärde som innebär fri frakt om du överstiger den. Dessa kan ligga på allt mellan 600 och 800 kronor när du handlar genom Gardinstugan.se.

 

Öppet köp och frakt hos våra butiker

Hur villkoren kring öppet köp och retur ser ut är viktigt för många som ska köpa gardiner på internet. Eftersom man ofta tar en liten risk när man handlar sina saker online, vill man också vara säker på att man kan returnera dem om det inte blev som man tänkte sig. Bland Gardinstugans samarbetspartners ser öppet köp-villkoren ut såhär:

 

Butik Öppet köp Frakt
Jotex 14 dagars ångerrätt 49,90 kr
Hemtex 30 dagars öppet köp 49 kr. (fri frakt över 600 kr)
CDon.com 14 dagars ångerrätt Olika fraktklasser. Se hemsida.
Åhléns 30 dagars öppet köp 49 kr (utlämningsställe). Hem: 149 kr.
Sleepo 14 dagars öppet köp Fri frakt och fria returer
Bon Prix 14 dagars ångerrätt 49 kronor
VidaXL 14 dagars öppet köp Fri frakt och fria returer

 

Vi jobbar ständigt på att öka utbudet och antalet butiker vi samarbetar med. Kika gärna tillbaka inom kort för att se ytterligare köpvillkor hos nya återförsäljare. Gå gärna till startsidan för att börja jämföra gardiner. Håll gärna ett extra öga på vilken butik det är du klickar in dig på (står under produktbilderna) om fraktpriser är en viktig faktor i ditt handlande. Vill du läsa mer om butikerna vi samarbetar med, klicka gärna in på ”Våra butiker”.

 

Lycka till för dig som ska köpa gardiner på internet!

 

 

 

 

Kategorier: Tips & Trix

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *